Ajankohtaista

 • 07
  May
  Naisten Enduroleiri 2019

  Kirjoita artikk

  KEVÄÄN VARMA MERKKI, JO NELJÄNNEN KERRAN. ILMOITTAUTUMINEN AUKi
  NYT: NAISTEN ENDUROLEIRI LOPELLA 2019.


  Kolmena keväänä Lopen Enduron upeissa maastoissa on järjestetty naisten enduroleiri ja mukana ollut iso joukko lajista innostuneita kuljettajia. Naisia vasta-alkajista kisakuskeihin, jotka ovat päässeet viikonlopun ajaksi ammattivalmentajien oppiin ajamaan monipuolisiin maastoihin.

  Kohta on kevät ja taas mennään.
  Toukokuun lopussa ajetaan moottoripyörillä Suomen upeimmissa enduromaastoissa Lopella.

  Viikonlopun aikana omat pienryhmät järjestetään eritasoisille kuskeille eli mukaan mahtuu vasta-alkajat, vähän ajaneet sekä lajia jo pitkään harrastaneet. Paikalle voi tulla oman pyörän ja varusteiden kanssa tai vuokrata koko setin. Leirillä mukana ammattilaisten valmennustiimi.

  Ajankohta on 18.-19.5. ja paikkana Riihimäen läheisyydessä oleva Lopen Enduro. Lauantai on
  varattu kokonaan tekniikkarasteille. Sunnuntaina fiilistellään edellisen päivän oppeja ja päästään nauttimaan upeista safarimaastoista. Suosittelemme vilpittömästi varaamaan leiriin kaksi päivää, jolloin endurosta pääsee nauttimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Mukaan voi tulla myös vain toiseksi päiväksi: kokeneemmat kuskit voivat tulla nauttimaan myös vain lauantain opeista tai sunnuntain safaritunnelmasta.

  Jos olet vasta-alkaja ja mukana vain yhden päivän, niin päivä on silloin lauantai, koska sunnuntaina mennään sitten oppien mukaan ja kaikilla on jo vauhti kasvanut.

  Leirin hintaan kuuluu opetus, maaston käyttö sekä päivän ruokailu. Oman kaluston (moottoripyörä ja ajovarusteet) kanssa leirille osallistuvilta hinta 95€/pvä. Mahdollisuus vuokrata helahoito (pyörä, ajovarusteet, huollot, pesut ja bensat) jolloin hinta 290€/pvä.

  Leirihengessä tarjolla olisi mahdollisuus viettää yö ulkosalla meidän omassa telttakylässä
  (mahdollisuus nukkua myös omassa autossa) Lopen Enduron mailla. Olisi iso ilo saada
  mahdollisimman moni mukaan pikku yöseikkailuun ja viettämään aikaa samanhenkisten naisten
  seurassa koko viikonlopun ajaksi.

  Tarjolla pihapiirin Pehtoorin sauna+palju+pyyhe 10€, iltaruoka
  saunan terassilla 20€ sekä aamupala 6€ (aamupala vain sunnuntaina). Kuskit tuovat omat teltat (+ retkipatjat ja makuupussit). Sään suhteen ei toki voi vielä ennustaa, joten mukaan avaraa mieltä, lämmintä vaatetta ja halua jättää seikkailulle tilaa.

  Ilmoittautuminen meilitse osoitteeseen erland.kassari@lopenenduro.fi.
  Merkkaa mukaan: nimi, osoite, puhelinnumero, mille päiville olet tulossa, yövytkö yhdessä
  leiriläisten kanssa telttamajoituksessa, ajokokemus, onko omat varusteet/pyörä (oma vaate- ja kengänkoko, jos vuokraat varusteet).

  Mukaan mahtuville ilmoitetaan välittömästi meilitse maksuohjeet. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ajopäivät. Aamupala, sauna ja iltapala laskutetaan myöhemmin.

  Maksettu summa palautetaan ainoastaan sairastumisesta tai muusta
  ylivoimaisesta esteestä johtuvasta syystä. Ilmoitamme myös, jos et nyt valitettavasti mahtunut mukaan. Edellisenä vuosina leiri on ollut täynnä eli kannattaa olla nopeasti liikkeellä.

  LIITY! -> Naisten Enduroleiri Lopella 2019 ryhmään. Tuonne päivitellää lisää tietoa, leiriin liittyvien asioiden suhteen.

  eli tähän...

    Takaisin