Endurosafarit ja varaukset

Uudet varaukset: erland.kassari@lopenenduro.fi, 0400 599 337 

Yksin tai pienemmät porukat

Jos olisit tulossa yksin tai pienemmällä porukalla kuin 5 henkeä niin kannattaa silti soittaa ja tiedustella. Usein pyöriä jää vapaaksi jolloin on mahdollista päästä mukaan ajamaan meidän kalustolla tai omalla pyörällä.

Endurosafari
Safarin kesto koko päivän noin klo 10-15 tai sopimuksen mukaan.

Ohjelma:

  • toiminta- ja turvaohjeet
  • opastettu safari alkaa
  • nuotioruokailu
  • safari jatkuu
  • päätös ja palautetta

Ajokokemus: ajajien tulisi osata moottoripyörän perushallintataidot.

Hinta:
Vuokrapyörällä 280 euroa/henkilö ajo-ja turvavarusteineen (sis. alv).
85 euroa/henkilö omalla pyörällä ja varusteilla muun ryhmän mukana.

Safarin toteutuksen minimiryhmä on 5 henkilöä Lopen Enduron kalustolla tai minimilaskutus 1400€. Ryhmän koostuessa vain omilla pyörillä tulevista, safarin hinta sovitaan erikseen. Endurosafaripaikalle saapuminen klo 10 mennessä tai sopimuksen mukaan.

Hintaan sisältyy
Endurosafareiden hinnat sisältävät enduropyörän vuokran, turva- ja ajovarusteiden käytön, polttoaineet, rengaskulut, pyörän päivittäisen huollon ja kuluvat varaosat, reittimaksun, nuotioruokailun ja oppaan palvelut sekä vakuutukset.

Asiakkaan omavastuu on esinevahingoissa 350 euroa / pyörä. Liikenne- ja maastoliikennevakuutuksen käyttöön johtavien vahinkojen omavastuu on 500 euroa / henkilö.

Endurosafaripaketin hintaan sisältyy alv., joka safarin osalta on 10 % ja nuotioruokailun 14 %.

Varaukset ja peruutukset
Varaukset Erland Kassari: erland.kassari@lopenenduro.fi, 0400 599 337

Safarin peruutus tehtävä viimeistään kymmenen (10) päivää ennen safaria opas- ja muiden käytännön järjestelyjen takia. Pidätämme oikeuden veloittaa tätä myöhemmin tulevista peruutuksista 75 % safarin hinnasta. Samana päivänä tai peruuttamatta jääneistä safaripaikoista pidätämme oikeuden veloittaa safarin hinnan täysimääräisesti.

Safarin maksaminen
Maksuvälineinä yleisimmät maksukortit, käteinen tai lasku (sähköpostilla).

Liikuntasetelit
Safarit voi maksaa Smartum liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Smartum-kortilla, Tyky-kuntoseteleillä, Sporttipassilla, Eazybreakilla tai Edenredillä. Kaikki liikuntasetelit tulee olla allekirjoitettuja.

Lahjakortti
Lopen Enduron safarilahjakortti on erinomainen lahja merkkipäiväänsä viettävälle tai muuhun muistamiseen. Yksittäiset lahjakorttiajajat kootaan sopiviin ryhmiin. Ajankohta sovitaan lahjansaajien kanssa. Endurosafarin hinta täysillä endurovarusteilla on 280 € /hlö ja omalla pyörällä ja varusteilla 85 € /hlö (sis. alv.). Lahjakortti voidaan lähettää postilla tai sähköpostilla lahjakortin ostajan toiveiden mukaisesti.

Omilla pyörillä osallistujat
Kaikissa pyörissä oltava äänenvaimentimet kunnossa sekä voimassa olevat liikennevakuutukset. Motocrosspyörissä oltava endurotason äänenvaimentimet.

Nyt vuokrattavana Efat sähköpolkupyöriä lisätietoa Ajankohtaista osiossa!

Enduroajon perusasioita - mitä asioita voit mielessäsi opetella ennen endurosafarille tuloa.

Lisätiedot ja varaukset