Sisältöön »
lopen-enduro-kasitelty-lopen-enduro-2021-0721634617532839.jpg
 

Endurosafarit ja varaukset

 

 

Ota yhteyttä

Uudet varaukset:

erland.kassari@lopenenduro.fi
puh. 0400 599 337

Yksin tai pienemmät porukat

Jos olisit tulossa yksin tai pienemmällä porukalla kuin 5 henkeä niin kannattaa silti soittaa ja tiedustella. Usein pyöriä jää vapaaksi jolloin on mahdollista päästä mukaan ajamaan meidän kalustolla tai omalla pyörällä.

Endurosafari

Safarin kesto koko päivän noin klo 10-15 tai sopimuksen mukaan.

Ohjelma:

Hinta:

Vuokrapyörällä 290 euroa/henkilö ajo-ja turvavarusteineen (sis. alv). 95 euroa/henkilö omalla pyörällä ja varusteilla muun ryhmän mukana.

Hintaan sisältyy

Endurosafareiden hinnat sisältävät enduropyörän vuokran, turva- ja ajovarusteiden käytön, polttoaineet, rengaskulut, pyörän päivittäisen huollon ja kuluvat varaosat, reittimaksun, nuotioruokailun ja oppaan palvelut sekä vakuutukset.

Asiakkaan omavastuu on esinevahingoissa 350 euroa / pyörä. Liikenne- ja maastoliikennevakuutuksen käyttöön johtavien vahinkojen omavastuu on 500 euroa / henkilö.

Endurosafaripaketin hintaan sisältyy alv., joka safarin osalta on 10 % ja nuotioruokailun 14 %.

Varaukset ja peruutukset

Varaukset Erland Kassari: erland.kassari@lopenenduro.fi, puh. 0400 599 337

Safarin peruutus tehtävä viimeistään kymmenen (10) päivää ennen safaria opas- ja muiden käytännön järjestelyjen takia. Pidätämme oikeuden veloittaa tätä myöhemmin tulevista peruutuksista 75 % safarin hinnasta.

Safarin maksaminen

Maksuvälineinä yleisimmät maksukortit, käteinen tai lasku (sähköpostilla).

Liikuntasetelit

Safarit voi maksaa Smartum liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Smartum-kortilla, Tyky-kuntoseteleillä, Epassilla, Eazybreakilla tai Edenredillä. Kaikki liikuntasetelit tulee olla allekirjoitettuja.

Lahjakortti

Lopen Enduron safarilahjakortti on erinomainen lahja merkkipäiväänsä viettävälle tai muuhun muistamiseen. Yksittäiset lahjakorttiajajat kootaan sopiviin ryhmiin. Ajankohta sovitaan lahjansaajien kanssa.

Omilla pyörillä osallistujat

Kaikissa pyörissä oltava äänenvaimentimet kunnossa sekä voimassa olevat liikennevakuutukset. Motocrosspyörissä oltava endurotason äänenvaimentimet.