Sisältöön »
Lopen Enduro
 

Tietoa safareista

Lopen endurosafarit tarjoavat mieleenpainuvia safarielämyksiä Leppäniemen kartanon noin 1.300 hehtaarin metsäalueella. Eritasoisia reittejä on noin 70 km, joista varmasti löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun. Leppoisat reitit ovat hyvä vaihtoehto harrastuksen opetteluun ja haastavammat reitit sopivat kokeneimmille kuskeille hurjempaan menoon. Kerää joukko ystäviä, alan harrastajia tai työkavereita ja tule ajamaan elämyksellinen endurosafari.

Safarialueemme sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Turusta ja Lahdesta. Talvet säävarauksella, pakkasraja -15°C.

Enduromoottoripyörät ja muu kalusto

Kalustona ovat 350-kuutioiset Beta enduropyörät. Pyörät ovat nelitahtisia ja helppoja ajettavia, joten niissä on pienet ympäristöpäästöt ja matala ääni. Lisätietoa Kalusto-sivulta.

Ryhmäkoko

Lopen Endurolla on vuokrattavana 11 enduropyörää, tämän lisäksi voi ryhmään tulla omilla pyörillä. Safaripäivän minimiryhmä on Lopen Enduron kalustolla 5 henkilöä tai minimiveloitus 1400 € arkisin. Viikonloppuisin voi tulla yksin tai kavereiden kanssa. Kokoamme pienet ryhmät muihin ryhmiin.

Yksin tai pienemmällä porukalla tulevat

Jos olisit tulossa yksin tai pienemmällä porukalla kuin 5 henkeä niin kannattaa silti soittaa ja tiedustella. Usein pyöriä jää vapaaksi jolloin on mahdollista päästä mukaan ajamaan meidän kalustolla tai omalla pyörällä.

Oppaat

Kokeneet oppaamme, mm. entinen MM-tason kilpailija Marko Tarkkala on yksi Lopen Enduron oppaista. Mikäli ryhmä koostuu eritasoisista kuljettajista, voidaan se jakaa useampaan osaan. Tällöin ryhmillä on omat oppaansa, jotka valitsevat käytettävän reitin, vaikeusasteen ja ajonopeuden ryhmän tason ja toiveiden mukaan.

Enduroajon perusasioita

Endurossa on muutamia asioita, joita voit ajatuksissa opiskella ennen safarille tuloa.

Lisätiedot ja varaukset

Lopen Enduro Oy, Erland Kassari
erland.kassari@lopenenduro.fi
puh. 0400 599 337